Our rooms

Questions

A:

Мислейки за Вашето физическо и психическо здраве, установихме че изпитанията не са подходящи за лица под 17 години. Пък и те не са толкова вкусни.

A: Стаята ни се намира на ул. Иван Рилски 15, в близост до 5те кьошета.
A: Играта продължава 105 минути, след изтичането им, оставате в играта завинаги.
A: За разрешаване на загадките са нужни само наблюдателност, ловкост и логика. Екипът ни Ви слуша и наблюдава през цялото време, с готовност да даде насоки по всяко време, и по желание. Забавите ли се прекалено, единствено може да Ви коства някой крайник.. или участник.
A: При необходимост от всякакъв вид, играта ще се паузира и член на екипа ни ще Ви изведе. Останалите участници могат да продължат играта си. След приключване на играта, ще Ви предоставим останките им, за да ги вземете с Вас, за спомен.
A: Ужасяващо яко е. Целта ни не е да Ви докараме инфаркт, а да Ви заредим с адреналин, да се забавлявате максимално и да Ви дадем възможност да помислите. Надяваме се поне един от групата Ви да оцелее, за да разкаже уникалното изживяване.
A: Препоръчително е отбора Ви да дойде поне 15 минути по-рано преди запазеният час. Екипът на Кингс руумс си запазва правото да не проведе играта след закъснение по-голямо от 15 минути.
A: Не. Всякакви телефони, камери, микрофони, записваща и друга подобно техника е забранена. Преди началото на играта ги оставяте при нас и ги получавате след като излезете.

Contacts